Home
11 dagen Mexico (Cancun)

11 dagen Mexico (Cancun)

Dit reisidee kunt u zelf naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld activiteiten, transfers en/ of een huurauto toevoegen. Uiteraard kunt u ook een andere vlucht en/ of hotel selecteren.
Thema''s: Strandvakanties

Reisinformatie

21/10/2019 ECONOMY
Amsterdam
Cancun
Nederland
Schiphol / 10:55
American Airlines AA 203 American Airlines
16h 35m 1 PC 2 Tussenstops - Philadelphia Intl (1h 55m), Miami Intl (1h 6m)
Mexico
20:30 Aeropuerto Internacional de Cancún
21/10/2019 31/10/2019

Cancun

Info over de stad

Cancun is een stad aan de zuidoostkust van het schiereiland Yucatán in de Mexicaanse staat Quintana Roo. Het is een belangrijke wereldberoemde toeristische bestemming, evenals de zetel van de gemeente Benito Juárez. De stad ligt aan de Caribische Zee, en is een van de meest oostelijke punten in Mexico. Cancún ligt net ten noorden van de Caribische kuststrook van Mexico, bekend als de Riviera Maya. Cancun, gelegen in de regio Yucatan in Mexico, heeft veel geweldige attracties. Begin met de witte zandstranden van Cancun City. In de oerwouden van Yucatan ligt een van de grootste en best bewaarde archeologische vindplaatsen in Mexico, Chichen Itza. De wereldberoemde Maya-ruïnes met duizenden jaren geschiedenis zijn een van de meest bezochte sites ter wereld. Cancun wordt omringd door een spectaculair landschap. Isla Mujeres, een klein prachtig eiland dichtbij Cancun, is gewoonweg spectaculair. De magische onderwater natuurlijke zwembaden bekend als Cenotes zijn een grote trekpleister rond het gebied van Cancun. Velen hebben rotsachtige randformaties boven hen. Buiten Cancun vinden we Tulum, een unieke plek waar je kunt zwemmen in turquoise wateren en de beroemde ruïnes van de Maya-beschaving kunt bezoeken. Cancun heeft veel te bieden. Met zijn mix van tropische stranden, oude ruïnes en moderne resorts, is dit gebied gewoon de perfecte vakantiebestemming voor iedereen. Modern Cancun biedt prachtige witte zandstranden en turquoise zee, geweldige restaurants, levendige clubs en activiteiten van elk denkbaar type.uintana Roo en is wereldbekend als toeristenoord.

Meer info
 

Transfer van luchthaven naar hotel

Gedeeld Premium (Minibus)

Apartment Solymar Cancun Beach

59%
  • Op 14,3 km van het centrum
  • Boulevard kukulkán km 18.7 mexicozona hotelera, Cancún 77500
Located in Cancun (Zona Hotelera), Apartment Solymar Cancun Beach is within a 10-minute walk of El Rey Ruins and Delfines Beach. This beach hotel is 2.9 mi (4.6 km) from Aquaworld and 4.3 mi (6.8 km) from Cancun Interactive Aquarium. Be sure to enjo...
Meer info
  • Standard Non-Refundable Double (Family Plan) (1)

  • alles inclusief

  • 10 nachten in het hotel

 

Transfer van hotel naar luchthaven

Gedeeld Premium (Minibus)
31/10/2019 ECONOMY
Cancun
Amsterdam
Mexico
Aeropuerto Internacional de Cancún / 14:35
American Airlines AA 805 American Airlines
13h 20m 1 PC 1 Tussenstop - Philadelphia Intl (2h 10m)
Nederland
(+1 ) 09:55 Schiphol
opmerkingenSamenvatting

11 dagen Mexico (Cancun)
11 dagen Mexico (Cancun)