3-daagse stedentrip Antwerpen

3-daagse stedentrip Antwerpen

Deze 3-daagse stedentrip naar Antwerpen kunt u naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld activiteiten, transfers en/ of een huurauto toevoegen. Uiteraard kunt u ook een andere vlucht en/ of hotel selecteren.
Thema''s: Europa Nederland / België

Reisinformatie

28/06/2019 30/06/2019

Antwerpen

Info over de stad

Antwerpen is een belangrijke toeristische bestemming in het noorden van België in de regio Vlaanderen aan de grens met Nederland. Antwerpen is het wereldcentrum van de diamant. Meer dan 70% van alle diamanten ter wereld wordt hier verhandeld. Het gaat daarbij om meer dan 85% van 's werelds ruwe diamanten, 50% van de geslepen diamanten en 40% van de industriële diamanten. De stad heeft een mooie oude stadskern en het staat bekend om zijn modeontwerpers. De haven van Antwerpen is een belangrijke economische factor voor België. Antwerpen is qua inwonertal de grootste gemeente in België.

Meer info

Tryp by Wyndham Antwerp

60%
  • Op 2,3 km van het centrum
  • Plantin en moretuslei, 136, Antwerpen 2018
Dit hotel staat in het centrum van Antwerpen, op loopafstand van de oude stad en aan de rand van de modieuze art-nouveauwijk Zurenborg. Omdat het hotel net om de hoek staat van het monumentale treinstation van Antwerpen, is het voor treinreizigers ze...
Meer info
  • FULL SIZE BED (1 BIG BED) (1)

  • ALLEEN KAMER

  • 2 nachten in het hotel

opmerkingen
Samenvatting

3-daagse stedentrip Antwerpen
3-daagse stedentrip Antwerpen